ЛАГ „Бојмија“ ќе имплементира проекти од Мерките 412 и 413

2020-07-13T11:03:55+00:00

На повикот објавен од страна на Агенција за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој ЛАГ „Бојмија“ конкурираше за финансиски средства по Мерка 412 и Мерка 413. ЛАГ „Бојмија“ на овој повик конкурира за финансиски

ЛАГ „Бојмија“ ќе имплементира проекти од Мерките 412 и 4132020-07-13T11:03:55+00:00

Барање за прибирање на понуди

2020-06-04T13:00:13+00:00

ЛАГ ПЛАЧКОВИЦА објави оглас за јавна набавка за ПОСТАВУВАЊЕ НА ФОТОНАПОНСКИ ПАНЕЛИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА НА ЧЕТИРИ ЈАВНИ ОБЈЕКТИ НА ТЕРИТОРИЈА НА ЛАГ ПЛАЧКОВИЦА.

Барање за прибирање на понуди2020-06-04T13:00:13+00:00

Ревизијата на Стратегија за развој на рурална средина на „ЛАГ Бојмија“

2020-07-13T11:05:02+00:00

  Ревизијата на Стратегија за развој на рурална средина на „ЛАГ Бојмија“ во рамките на проектот „Подобрување на перцепцијата за ЕУ кај руралните граѓани“, кој го спроведува Мрежата за Рурален Развој е во завршна фаза.

Ревизијата на Стратегија за развој на рурална средина на „ЛАГ Бојмија“2020-07-13T11:05:02+00:00

Продолжување на активностите околу ревизијата на Стратегијата на ЛАГ Бојмија

2020-07-13T11:06:57+00:00

Продолжуваат активностите околу ревизијата на Стратегијата за локален развој на рурални подрачја, на територијата на ЛАГ Бојмија. Изминатата недела се заврши со процесот на анализата на моменталната состојба, а се направи ревизија на делот со

Продолжување на активностите околу ревизијата на Стратегијата на ЛАГ Бојмија2020-07-13T11:06:57+00:00

Втора онлајн работилница за ревизија на стратегијата на ЛАГ Малеш – Пијанец

2020-07-13T11:10:38+00:00

На 14 април (вторник) со почеток во 11 часот се одржа втората работилница  како дел од активностите за  ревизија на стратегијата на Локалната Акциска Група Малеш – Пијанец,  која поради ситуацијата со вирусот Covid 19

Втора онлајн работилница за ревизија на стратегијата на ЛАГ Малеш – Пијанец2020-07-13T11:10:38+00:00
Go to Top