Новости2019-12-11T07:39:30+00:00
1206, 2020

ЛАГ „Бојмија“ ќе имплементира проекти од Мерките 412 и 413

By |June 12th, 2020|Categories: Локални Акциони Групи, Новости|Tags: , |Comments Off on ЛАГ „Бојмија“ ќе имплементира проекти од Мерките 412 и 413

На повикот објавен од страна на Агенција за финансиска поддршка

906, 2020

Извештај од ЛАГ Беласица Огражден за завршените работилници за ажурирање на стратегијата за локален развој 2021 – 2025

By |June 9th, 2020|Categories: Локални Акциони Групи, Новости, Проекти|Comments Off on Извештај од ЛАГ Беласица Огражден за завршените работилници за ажурирање на стратегијата за локален развој 2021 – 2025

Со поддршка од проектот „Подобрување на перцепцијата за ЕУ кај

906, 2020

Академија за подигнување на бизнис и претприемничките вештини на младите на територијата на ЛАГ Беласица Огражден

By |June 9th, 2020|Categories: Локални Акциони Групи, Новости, Проекти|Comments Off on Академија за подигнување на бизнис и претприемничките вештини на младите на територијата на ЛАГ Беласица Огражден

Во рамките на проектот „Академија за подигнување на бизнис и

206, 2020

Барање за прибирање на понуди

By |June 2nd, 2020|Categories: Новости|Tags: , , , , , , , |Comments Off on Барање за прибирање на понуди

ЛАГ ПЛАЧКОВИЦА објави оглас за јавна набавка за ПОСТАВУВАЊЕ НА

2905, 2020

Ревизијата на Стратегија за развој на рурална средина на „ЛАГ Бојмија“

By |May 29th, 2020|Categories: Локални Акциони Групи, Новости|Tags: , |Comments Off on Ревизијата на Стратегија за развој на рурална средина на „ЛАГ Бојмија“

  Ревизијата на Стратегија за развој на рурална средина на

1205, 2020

Продолжување на активностите околу ревизијата на Стратегијата на ЛАГ Бојмија

By |May 12th, 2020|Categories: Локални Акциони Групи, Новости|Tags: , |Comments Off on Продолжување на активностите околу ревизијата на Стратегијата на ЛАГ Бојмија

Продолжуваат активностите околу ревизијата на Стратегијата за локален развој на

1504, 2020

Втора онлајн работилница за ревизија на стратегијата на ЛАГ Малеш – Пијанец

By |April 15th, 2020|Categories: Локални Акциони Групи, Новости|Tags: , |Comments Off on Втора онлајн работилница за ревизија на стратегијата на ЛАГ Малеш – Пијанец

На 14 април (вторник) со почеток во 11 часот се

2811, 2019

Форум за ЛИДЕР пристап и вмрежување на ЛАГ-ови во Пехчево

By |November 28th, 2019|Categories: ЛИДЕР во Македонија, Новости|Tags: , , , , |Comments Off on Форум за ЛИДЕР пристап и вмрежување на ЛАГ-ови во Пехчево

На 27 ноември во Пехчево се одржа првиот Форум за

Go to Top