About Badmin

This author has not yet filled in any details.
So far Badmin has created 17 blog entries.

ЛАГ „Бојмија“ ќе имплементира проекти од Мерките 412 и 413

2020-07-13T11:03:55+00:00

На повикот објавен од страна на Агенција за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој ЛАГ „Бојмија“ конкурираше за финансиски средства по Мерка 412 и Мерка 413. ЛАГ „Бојмија“ на овој повик конкурира за финансиски

ЛАГ „Бојмија“ ќе имплементира проекти од Мерките 412 и 4132020-07-13T11:03:55+00:00

Извештај од ЛАГ Беласица Огражден за завршените работилници за ажурирање на стратегијата за локален развој 2021 – 2025

2021-09-22T01:26:34+00:00

Со поддршка од проектот „Подобрување на перцепцијата за ЕУ кај руралните граѓани”, поддржан од УСАИД - Американска агенција за меѓународен развој и имплементиран од Мрежата за рурален развој (МРР), ЛАГ Беласица Огражден пристапи кон ажурирање

Извештај од ЛАГ Беласица Огражден за завршените работилници за ажурирање на стратегијата за локален развој 2021 – 20252021-09-22T01:26:34+00:00

Промоција на социјалната мрежа Рурал Маркет

2021-09-22T01:26:11+00:00

Во рамките на проектната иницијатива Е – Рурален Маркет која беше финансирана од Мрежата за рурален развој на РМ, а во рамките на проектот АЛТЕР беше креирана социјалната мрежа Rural Market ( ruralmarket.net). Со креирањето

Промоција на социјалната мрежа Рурал Маркет2021-09-22T01:26:11+00:00

Академија за подигнување на бизнис и претприемничките вештини на младите на територијата на ЛАГ Беласица Огражден

2021-09-22T01:25:48+00:00

Во рамките на проектот „Академија за подигнување на бизнис и претприемничките вештини на младите на територијата на ЛАГ Беласица Огражден“ ќе се создаде мрежа за соработка меѓу младите луѓе од регионот на ЛАГ Беласица Огражден

Академија за подигнување на бизнис и претприемничките вештини на младите на територијата на ЛАГ Беласица Огражден2021-09-22T01:25:48+00:00

Барање за прибирање на понуди

2020-06-04T13:00:13+00:00

ЛАГ ПЛАЧКОВИЦА објави оглас за јавна набавка за ПОСТАВУВАЊЕ НА ФОТОНАПОНСКИ ПАНЕЛИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА НА ЧЕТИРИ ЈАВНИ ОБЈЕКТИ НА ТЕРИТОРИЈА НА ЛАГ ПЛАЧКОВИЦА.

Барање за прибирање на понуди2020-06-04T13:00:13+00:00

Ревизијата на Стратегија за развој на рурална средина на „ЛАГ Бојмија“

2020-07-13T11:05:02+00:00

  Ревизијата на Стратегија за развој на рурална средина на „ЛАГ Бојмија“ во рамките на проектот „Подобрување на перцепцијата за ЕУ кај руралните граѓани“, кој го спроведува Мрежата за Рурален Развој е во завршна фаза.

Ревизијата на Стратегија за развој на рурална средина на „ЛАГ Бојмија“2020-07-13T11:05:02+00:00

Продолжување на активностите околу ревизијата на Стратегијата на ЛАГ Бојмија

2020-07-13T11:06:57+00:00

Продолжуваат активностите околу ревизијата на Стратегијата за локален развој на рурални подрачја, на територијата на ЛАГ Бојмија. Изминатата недела се заврши со процесот на анализата на моменталната состојба, а се направи ревизија на делот со

Продолжување на активностите околу ревизијата на Стратегијата на ЛАГ Бојмија2020-07-13T11:06:57+00:00

Втора онлајн работилница за ревизија на стратегијата на ЛАГ Малеш – Пијанец

2020-07-13T11:10:38+00:00

На 14 април (вторник) со почеток во 11 часот се одржа втората работилница  како дел од активностите за  ревизија на стратегијата на Локалната Акциска Група Малеш – Пијанец,  која поради ситуацијата со вирусот Covid 19

Втора онлајн работилница за ревизија на стратегијата на ЛАГ Малеш – Пијанец2020-07-13T11:10:38+00:00

Форум за ЛИДЕР пристап и вмрежување на ЛАГ-ови во Пехчево

2019-12-11T07:45:08+00:00

На 27 ноември во Пехчево се одржа првиот Форум за ЛИДЕР пристап и вмрежување на ЛАГ-ови во организација на Локалната Акциона Група Малеш-Пијанец. На настанот учествуваа претставници на ЛАГовите од Источниот и Југоисточниот регион, но

Форум за ЛИДЕР пристап и вмрежување на ЛАГ-ови во Пехчево2019-12-11T07:45:08+00:00

LEADER Training of Trainers

2019-12-11T07:46:28+00:00

Approximately 30 representatives of LAGs and LAG initiatives, from 6 Southeast European countries (North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro and Bosnia and Herzegovina) gathered in Skopje for 4 days training of TRAINERS (TOT) on

LEADER Training of Trainers2019-12-11T07:46:28+00:00
Go to Top