ЛАГ „Бојмија“ ќе имплементира проекти од Мерките 412 и 413

2020-07-13T11:03:55+00:00

На повикот објавен од страна на Агенција за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој ЛАГ „Бојмија“ конкурираше за финансиски средства по Мерка 412 и Мерка 413. ЛАГ „Бојмија“ на овој повик конкурира за финансиски

ЛАГ „Бојмија“ ќе имплементира проекти од Мерките 412 и 4132020-07-13T11:03:55+00:00

Извештај од ЛАГ Беласица Огражден за завршените работилници за ажурирање на стратегијата за локален развој 2021 – 2025

2021-09-22T01:26:34+00:00

Со поддршка од проектот „Подобрување на перцепцијата за ЕУ кај руралните граѓани”, поддржан од УСАИД - Американска агенција за меѓународен развој и имплементиран од Мрежата за рурален развој (МРР), ЛАГ Беласица Огражден пристапи кон ажурирање

Извештај од ЛАГ Беласица Огражден за завршените работилници за ажурирање на стратегијата за локален развој 2021 – 20252021-09-22T01:26:34+00:00

Промоција на социјалната мрежа Рурал Маркет

2021-09-22T01:26:11+00:00

Во рамките на проектната иницијатива Е – Рурален Маркет која беше финансирана од Мрежата за рурален развој на РМ, а во рамките на проектот АЛТЕР беше креирана социјалната мрежа Rural Market ( ruralmarket.net). Со креирањето

Промоција на социјалната мрежа Рурал Маркет2021-09-22T01:26:11+00:00

Академија за подигнување на бизнис и претприемничките вештини на младите на територијата на ЛАГ Беласица Огражден

2021-09-22T01:25:48+00:00

Во рамките на проектот „Академија за подигнување на бизнис и претприемничките вештини на младите на територијата на ЛАГ Беласица Огражден“ ќе се создаде мрежа за соработка меѓу младите луѓе од регионот на ЛАГ Беласица Огражден

Академија за подигнување на бизнис и претприемничките вештини на младите на територијата на ЛАГ Беласица Огражден2021-09-22T01:25:48+00:00

Барање за прибирање на понуди

2020-06-04T13:00:13+00:00

ЛАГ ПЛАЧКОВИЦА објави оглас за јавна набавка за ПОСТАВУВАЊЕ НА ФОТОНАПОНСКИ ПАНЕЛИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА НА ЧЕТИРИ ЈАВНИ ОБЈЕКТИ НА ТЕРИТОРИЈА НА ЛАГ ПЛАЧКОВИЦА.

Барање за прибирање на понуди2020-06-04T13:00:13+00:00
Go to Top