Новости2019-12-11T07:39:30+00:00
911, 2019

Со проектите на Локалните акциони групи до подобрување на условите за живот во руралните средини

By |November 9th, 2019|Categories: ЛИДЕР во Македонија, Локални Акциони Групи, Новости, Проекти|Tags: , , |Comments Off on Со проектите на Локалните акциони групи до подобрување на условите за живот во руралните средини

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Трајан Димковски и

2710, 2019

Состанок на тематската група на МРР за Социјална вклученост – Рурална младина

By |October 27th, 2019|Categories: ЛИДЕР во Македонија, Локални Акциони Групи, Новости|Tags: , , |Comments Off on Состанок на тематската група на МРР за Социјална вклученост – Рурална младина

На 26 октомври, во Скопје, беше организиран состанок на

1510, 2019

Одбележан Меѓународниот ден на жената од руралната средина – 15-ти октомври

By |October 15th, 2019|Categories: Новости|Tags: , , |Comments Off on Одбележан Меѓународниот ден на жената од руралната средина – 15-ти октомври

Меѓународниот ден на жената од руралната средина – 15-ти

1210, 2019

ДОНАЦИЈА НА НОВА ОПРЕМА ЗА КОМПОСТИРАЊЕ ВО СОУ „КОСТА СУСИНОВ“ РАДОВИШ

By |October 12th, 2019|Categories: ЛИДЕР во Македонија, Локални Акциони Групи, Новости|Tags: , , |Comments Off on ДОНАЦИЈА НА НОВА ОПРЕМА ЗА КОМПОСТИРАЊЕ ВО СОУ „КОСТА СУСИНОВ“ РАДОВИШ

Здружението ЦЕЛОР – Центар за локален развој од Радовиш,

2506, 2019

Формирана мрежа на ЛАГови – „ЛАГ-НЕТ“

By |June 25th, 2019|Categories: ЛИДЕР во Македонија, Локални Акциони Групи, Новости, Проекти|Tags: , , |Comments Off on Формирана мрежа на ЛАГови – „ЛАГ-НЕТ“

На 22 Јуни, 2018 година во Радовиш, претседателите на

1009, 2018

Претставници на пет ЛАГОВИ од Македонија во студиска посета на Република Хрватска

By |September 10th, 2018|Categories: Локални Акциони Групи, Новости, Проекти|Tags: , , , |Comments Off on Претставници на пет ЛАГОВИ од Македонија во студиска посета на Република Хрватска

Во периодот од 5 до 9 септември како дел

409, 2018

Промовирање на ЛИДЕР пристапот

By |September 4th, 2018|Categories: ЛИДЕР во Македонија, Локални Акциони Групи, Новости|Tags: , , |Comments Off on Промовирање на ЛИДЕР пристапот

Во јануари, Мрежата за рурален развој одржа заеднички состанок

Go to Top